HTC One M8

HTC One modellen

– HTC One M8
– HTC One mini2
– HTC One max (smartphonephablet)
– HTC One mini
– HTC One

HTC
HTC staat voor High Tech Computer Corporation. Het bedrijf werd in 1997 opgericht in Taiwan en is een producent van smartphones. De laatste jaren heeft het veel last van de grote concurrentie van Apple’s iPhone en Samsungs Galaxy. Het nieuwste topmodel van HTC is de One M8 die zowel op Android als Windows draait. Deze telefoon heeft lovende kritieken gehad in de pers en doet het goed in de verkopen. De kleinere versie heet de One mini. Het grotere model is de One max en dit is een smartphone phablet.

HTC One M8
Het nieuwste model en vlaggenschip van HTC is de One M8. De mobiel is vrij groot met als afmetingen 146.4mm hoogte, 70.6mm breedte en 9.35mm dik. Het gewicht is 160 gram. Het scherm van de M8 meet 5.0 inch en de telefoon heeft een aluminium behuizing. Er zijn twee stereo frontspeakers met ingebouwde versterkers. Besturingsysteem is Android Kitkat 4.4.2. De 2.3 GHz quad-core processor zorgt ervoor dat alles snel werkt. Het interne geheugen is 16GB. De One M8 is in drie kleuren te krijgen: Zilver, Grijs en Goud.

Prijzen
Het overzicht bij Kieskeurig.be is geenszins compleet maar er staan 12 verschillende prijzen voor de HTC M8. Goedkoopste bezorgprijs is bij Trendy Computers voor €547. Komplett.be behoort ook tot de goedkoopste Belgische aanbieders met een prijs van €579. Model One Zilver en M8 Grijs zijn te koop vanaf €650 in de Belgische PdaShop. De zelfde M8 wordt in PdaShop.nl voor €567 verkocht.

Gebruiksfuncties van de M8
Een aantal handige gebruiksfuncties zijn een bewegingssensor, lichtsensor, gezichtsherkenning, G-mail, Google Maps, Kompas, spraakopdrachten en wachtwoordbeveiliging.

februari 13th, 2016 by