Komt er een iPhone 7s?

iPhone 7s

Er komen steeds meer geruchten dat Apple de iPhone 7s wil gaan overslaan. Normaal gesproken verschijnt de S-serie een jaar na de release van het nieuwste model. In de S-serie worden verbeteringen doorgevoerd en staan een aantal nieuwe features. Waar de ‘s’precies voor staat werd nooit onthuld. Bij model 3GS werd uitgegaan van ‘speed’ en bij de 4S werd gedacht aan ‘Siri’. De iPhone 5s betekende vermoedelijk ‘security’ terwijl model 6s waarschijnlijk voor snelheid stond. In september 2017 zou dan de 7s moeten worden uitgebracht maar steeds meer analisten gaan hieraan twijfelen. Ze vermoeden dat Apple de iPhone 7s wil gaan overslaan en direct de iPhone 8 wil introduceren. Dit zou weer een revolutionair toestel moeten worden. Een gadget waaraan niemand voorbij kan gaan.
De iPhone 7 en 7 Plus kwamen op 9 september 2016 in de voorverkoop en op 16 september volgde de winkelverkoop. Flinke rijen kopers stonden geduldig te wachten. Het was vooraf mogelijk om de nieuwe iPhone te reserveren zodat men niet met lege handen hoefde terug te keren. De kopers die op de bonnefooi gingen waren afhankelijk hoeveel voorraad er in de winkel lag.

Hoeveel iPhone 7 verkocht?

Hoeveel iPhones er verkocht zijn vertelt Apple ieder jaar kort na de introductie van een nieuw toestel. Eind september 2015 maakte Apple bekend dat er 13 miljoen nieuwe iPhone 6s en iPhone 6s Plus waren verkocht in drie dagen tijd. Cijfers van de iPhone 7 zijn nu nog niet bekend gemaakt. De verkoopcijfers zijn vermoedelijk hoger dan die van de iPhone 6s. Rapporten gaan uit van 75 miljoen toestellen die 2016 worden gefabriceerd. Analisten denken echter dat de verkopen in 2017 aan kracht zullen gaan verliezen. Dertig procent van de iPhones worden verkocht in China en juist daar staan de verkopen onder druk door hevige concurrentie van Android smartphones.

iPhone 8

De nieuwe iPhone 8 zou in drie modellen worden uitgebracht. Naast de 4,7 inch en 5,5 inch (het formaat van de iPhone 7) zou er een 5 inch of een 5,8 inch worden gemaakt. Ook zouden de randen gaan verdwijnen en krijgt het toestel een glazen achterkant voor draadloos opladen. Bovendien zou er een 3D camera komen die spectaculaire foto’s zou moeten kunnen maken. Houd de websites van Apple en van iphone.nl in de gaten voor de laatste iPhone 8 geruchten

november 29th, 2016 by